Presentaties

Crossroads animatie met korte uitleg over de werkwijze

Hieronder vindt u de Crossroads animatie waarin u binnen 1 minuut een globaal beeld krijgt van de werkwijze van Crossroads West-Brabant West.

Bezoek van Tweede Kamerleden René Peters en Judith Tielen op 2 juli 2018

Op 2 juli bezochten Tweede Kamerleden René Peters en Judith Tielen de regio West-Brabant. Na een werkbezoek aan West Brabant Oost, kwamen zij naar de regio West-Brabant West. De ontvangst vond plaats bij dagbestedingslocatie De Smaakmakers in Etten-Leur.
Naast een heerlijke lunch, verzorgd vanuit de Amarant Groep, werden zij getrakteerd op mooie voorbeelden van samenwerking in de regio.
Zo gaven de 9 gemeenten West-Brabant West een korte toelichting op het Zorglandschap Jeugd en hoe jeugdprofessionals, gemeenten en aanbieders hierin samenwerken aan 1 gezin 1 plan. Daarna volgde een introductie van de Zorgcombinatie Crossroads met uitleg hoe de 6 organisaties (Viersprong, Amarant Groep, GGz Breburg, Sterk Huis, Praktijk Memo en SJSJ Almata) dit 1 gezin 1 plan vorm geven voor kinderen die hoog complexe zorg nodig hebben. Maar het meeste indruk maakte ‘De Klantreis’ waarin de betrokken ouder, jeugdprofessionals en het team van Zorgcombinatie Crossroads uitleg gaf hoe zij in deze nieuwe aanpak samenwerken en welke mooie resultaten dit al oplevert. De Kamerleden waren onder de indruk en nemen naast de mooie voorbeelden ook een aantal ontwikkelpunten mee naar Den Haag.

 

Hieronder vindt u de diverse presentaties die op 20 februari in ’t Turfschip in Etten-Leur vanuit Crossroads zijn gepresenteerd.